Byggesystemer: Vi leier ut stillas, maskinutleie og utstyr!NyheterAndré Villa velger sikkerhet og kvalitet fra Byggesystemer

Ullevaal Xtreme 16. juni:

André Villa velger sikkerhet og kvalitet fra Byggesystemer

I forbindelse med Ullevaal Xtreme skal Byggesystemer bygge et tolv meter høyt stillas som skal dekkes med 200 kvadratmeter med finerplate. Dette blir arenaen for BMX og sparkesykkel på Ullevaal Xtreme. Vi er takknemlige for at André Villa prioriterer sikkerhet og kvalitet levert av Byggesystemer.

Andre Villa og Jan Erik Larssen

Spesifikasjoner

Dokumenter

– I 15 år har jeg vært privilegert nok til å reise rundt for å drive med min store lidenskap, Freestyle Motocross. Gjennom hundrevis av konkurranser, show og eventer har jeg sett spektakulære steder, og blitt rik på inntrykk og opplevelser. Jeg er stolt av å kunne ta med meg noe av det beste jeg har sett og erfart hjem til Norge og Ullevaal Stadion. Selvsagt med verdens absolutt beste utøvere sier Andre Villa

Lørdag 16.juni 2018 inviterer André Villa, vår egen X-Games superstjerne, til en av norgeshistoriens største motor- og ekstremsportsstevner. Ullevaal stadion forandres til en ekstremsportsarena, hvor noen av verdens beste utøvere innen FMX, supercross, sparkesykkel, BMX og snøscooter vil ta pusten fra deg. Hele showet ledes av Jan Erik Larssen.

– Jeg skal presentere det råeste live showet du og dine noen gang har opplevd! Kom og bli en del av mitt livs viktigste milepæl, som handler om å gi dere alle en opplevelse dere vil snakke om i lang tid, avslutter Villa. 

Se video her:

Mer informasjon og mulighet for å kjøpe billetter: 
http://ullevaalx.no

Sikkerhet ved leie av lift

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vi anbefaler at alle leser veiledningen om Sikker bruk av personløftere som finnes under dokumenter på denne siden. Veiledningen forteller hvilke vurderinger du bør gjøre og hvilke krav du bør stille før du velger en personløfter for arbeid i høyden. Den forteller også hvilke risikoer du og arbeidsplassen din må forutse og håndtere når dere bruker mobil personløfter.

Generell sikkerhet ved leie av maskiner og utstyr

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner og/eller utstyr, enten i forhold til opplæring i bruk eller andre nødvendige sikkerhetstiltak. Nødvendige tiltak kan for eksempel være bruk av verneutstyr som for eksempel masker, hørselsvern, vernesko, vernebriller m.m. Vi har laget en egen side med fokus på Helse, miljø og sikkerhet (HMS). Her kan du søke i produktdatablad, lese relevant informasjon fra Arbeidstilsynet og mye mer.

Transport av maskiner og utstyr

Kan du ikke transportere selv ordner Byggesystemer med transport.

Vask av maskiner og utstyr

Utstyret må være rengjort før innlevering. Dersom dette ikke blir gjort, vil rengjøring bli fakturert.

Reparasjoner og justeringer

Reparasjoner og justeringer av alle typer maskiner og annet utstyr fra Byggesystemer skal kun utføres av servicepersonell fra Byggesystemer, eller annet autorisert personell godkjent av Byggesystemer, og det skal kun benyttes originale reservedeler.

Byggesystemer kan ikke stilles til ansvar ved feil hvis det ikke er benyttet originale reservedeler eller hvis uautorisert personell er benyttet ved reparasjoner. Uautoriserte reparasjoner kan føre til erstatningsansvar.

Forbehold om mulig levering av tilsvarende produkter

Produktene på nettsiden er eksempler på produkter vi har tilgjengelig. Utvalget, modeller og spesifikasjoner varierer i de ulike avdelingene våre. Vi forbeholder oss derfor retten til å kunne tilby tilsvarende produkter/modeller med utgangspunkt i de valgene du har gjort i bestillingsprosessen.

Tips en venn